От прокуратурата в Перник са пуснали в моргата бащата и

...
От прокуратурата в Перник са пуснали в моргата бащата и
Коментари Харесай

МИСТЕРИЯ! От МВР недоумяват: Братът на Емил Боев беше в моргата за разпознаване. Защо отрича?

От прокуратурата в Перник са пуснали в моргата бащата и брата на планове удавен през вчерашния ден Емил Боев, това съобщи пред Lupa.bg с решителност представителят на полицията в Перник Венцислав Алексиев. Окръжният прокурор и наблюдаващия случая държавен обвинител са извикали бащата и сина да разпознаят тялото на Емил, допълниха от пресцентъра на пернишката полиция. Оттам недоумяват за какво Мартин Боев твърди, че не е виждал натрупа на брат си, както и че не знае дали родителите му са викани на различаване.
Майката на Емил Иванка Стоянова постоянно подлагаше на критика работата на Министерство на вътрешните работи по издирването на сина й. Тя обвиняваше вътрешното министерство, че не си прави работата, както и че не й се дава информация за следствието. Последният й сериозен пост във фейсбук бе два дни преди да изплува тялото на Емо.
60 дни…60 мъчителни дни в очакване.. Няма диря от сина ми Еми. Чакаме, търсим, обикаляме и отново чакаме…някакви новини…нищо! Питам се по какъв начин изчезва безследно човек и никой не може да даде отговор. Защо човешкият живот в България е толкоз нищожен, за какво се мисли за всяко създание като гласоподавател, само че не и за Човек?! Защо има толкоз изчезнали хора, които не се намират в никакъв случай??? Некадърност, небрежност, безсърдечие, непросветеност, съзнателно прикриване на,,някои “ си …не знам и едва ли ще узная в миналото “, написа Иванка Стоянова.
Трупът на Емил Боев изплува в четвъртък край пернишкия кв. „ Бела вода “. По тялото бе открита и диря от татуировка, каквато Емил Боев е имал на същото място.
Емил Боев бе в неопределеност 62 дни, откакто изчезна по време на фестивала “Сурва ”. Той оставил телефона си, който бил без батерия, в колата и излязъл на открито. Било към 3 часа през нощта. За последно бил сниман от камера в покрайнините на Перник. Оттогава следите му се губеха.
Водещата версия на проверяващите е, че младежът се е подхлъзнал още в нощта на изгубването си. Паднал в реката и се удавил, допускат те. По натрупа няма забележими следи от принуждение.
Днес братът на Емил Боев Мартин съобщи пред Би Ти Ви, че към момента не е видял тялото му. Той добави, че не е извикан за различаване нито в София, нито в Перник.
Не знае и дали майка му и татко му са викани на такова различаване. По думите на Мартин Боев до момента от полицията не са дали никаква информация на фамилията.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР