От прокуратурата дадоха брифинг във връзка с тежката катастрофа на

...
От прокуратурата дадоха брифинг във връзка с тежката катастрофа на
Коментари Харесай

39-годишен шофьор с множество нарушения е причинил тежката катастрофа със загинал до столичен мол

От прокуратурата дадоха брифинг по отношение на тежката злополука на Околовръстното шосе в София до " Ринг мол " тази заран, при която един човек почина, а други двама бяха тежко ранени. 
Инцидентът е станал към 4:05 ч., колите са се движели от Студентски град към Младост, 39-годишен български жител е управлявал порше с висока скорост. Удря излизащ от локалното платно форд. От удара е породена гибелта на 64-годишен френски жител, 62-годишна жена също с френско поданство е с заплаха за живота в Окръжна болница, 46-годишен българин е управлявал интонации автомобил.

Шофьорът на поршето е отказал да даде проба, само че по-късно е дал кръвна проба във ВМА, заяви представителят на Софийска градска прокуратура Десислава Петрова. Повдигнато му е обвиняване, арестуван е за 72 часа. Предстои разпит на всички открити по делото очевидци. От 2002 г до 2009 г има 5 нарушавания, от 2011 година до сегашния миг са издадени 23 електронни фишове за придвижване с превишена скорост. Незаплатените му санкции са на стойност 1950 лева 2350 лева са били платени, прецизираха от полицията, съобщи Българска национална телевизия. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР