От профила във Фейсбук на Соня КолтуклиеваЛъжете, Дневник! Лъжете най-нагло.“В

...
От профила във Фейсбук на Соня КолтуклиеваЛъжете, Дневник! Лъжете най-нагло.“В
Коментари Харесай

Топ-журналистка отказа да влезе в партията на Гешев: С омраза към Борисов и смешни вицове не става

От профила във Facebook на Соня Колтуклиева
Лъжете, Дневник! Лъжете най-нагло.
“В КПД влизат още притежателят и основен редактор на „ Труд “ Петьо Блъсков, някогашният ММА войник Станислав Недков-Стъки, журналистката Соня Колтуклиева и Мария Карагьозова, която е ръководител на гражданския съвет към Висшия правосъден съвет (ВСС). ”
Представихме се пред ръководителя на 48-я парламент Вежди Рашидов в този състав като Инициативен комитет за връщането на хартиената бюлетина, наред с опцията да се гласоподава с машина.
Нито членувам в Консервативно-патриотичното придвижване на Недялко Недялков и Станислав Недков, нито имам намерение да се занимавам с политика. Категорично не!
Колко е бил прав издателят на „ Дневник ” и „ Капитал ” Иво Прокопиев, когато един път ми се оплака, че е заставен да събира в редакцията си създатели от кол-и-въже, които дори в дописките за него самия позволяват груби неточности. Или бъркат, или си измислят. Добре, че са незначителни, та малко на брой им обръщат внимание.
Вече показах отношението си към бъдещата политическа активност на Иван Гешев. И той се качи на клона с яростните наплюватели на Бойко Борисов. Е, това до средата няма да го докара. Нищо, заченато с ненавист, не просперира. За да се сътвори партия, трябват идеология, послания, правила, които да обединяват; транспарантно финансиране; непрекъснато циркулиране на страната. От Facebook тази работа не става. Днес Бойко Борисов му бил спрял тока. Ако ще разправят вицове, да измислят по-смешни.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР