От профила във Фейсбук на Красен Кралев Във връзка с

...
От профила във Фейсбук на Красен Кралев Във връзка с
Коментари Харесай

Кралев: Проваленото правителство да каже за връзката на областния управител на Варна и фирмата собственик на „Царевна”

От профила във Facebook на Красен Кралев

Във връзка с големия интерес, който варненци демонстрират към събитията към моряците от блокирания в Мариупол м/к „ Царевна” и връзката на регионалния шеф на Варна Благомир Коцев с мениджмънта и компанията притежател на кораба, ще си разреша да задам следните въпроси:

1. Кога Коцев ще отговори на варненци за връзката си с м/к. “Царевна “, с неговия управител Даниел Стефанов и с шефа на менинговата организация Николай Стефанов, който е и регионален координатор на „ Продължаваме Промяната “ във Варна?

2.Кога ще осведоми обществеността и фамилиите на останалите 5-ма моряци на борда за подхванати ограничения за тяхната евакуация и завръщане?

3. Кога ще отговори на варненци на въпроса за какво Дойче банк запорира дялове във компании под контрола на неговото семейство, в които са преплетени и имената на Николай Стефанов и Даниел Стефанов?

Добре ще бъде нашите гласоподаватели да получат отговори на въпросите преди очертаващата се скорошна оставка на проваленото държавно управление на Кирил Петков.

Ето и един забавен материал във връзка със абсурда с Дойче банк:
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР