От Продължаваме Промяната не се явиха в обявения час за

...
От Продължаваме Промяната не се явиха в обявения час за
Коментари Харесай

ПП не се яви на консултацииите при президента

От " Продължаваме Промяната ” не се явиха в оповестения час за първата консултация при президента за сформиране на държавно управление. Тя трябваше да започне в 13:00 часа.

 

Към този час няма към момента представители на партията в Президентството. По информация на NOVA евентуално те въобще няма да не се появят. Като претекст депутати са показали актуализацията на бюджета, която се гледа на второ четене в комисия. 

 

Припомняме, че по-рано през днешния ден стана ясно, че Румен Радев стартира съвещания с представители на парламентарните групи от 47-ото Народно заседание за връчване на мандат за образуване на нов кабинет в границите на сегашния парламент.

 

По-късно от пресцентъра на президента оповестиха, че в президентската институция е получено писмо от парламентарната група на " Продължаваме Промяната ", с което осведомят за неспособност да вземат участие в свиканите от президента съвещания за връчване на мандат за сформиране на държавно управление, в сходство с авансово съгласуваната времева рамка.

 

Предстои да бъде избран различен ден, в който да се организира отсрочената през днешния ден среща на президента с представители на парламентарната група на " Продължаваме Промяната ".
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР