От „Продължаваме промяната“ не одобряват начина, по който се управляваше

...
От „Продължаваме промяната“ не одобряват начина, по който се управляваше
Коментари Харесай

ПП за COVID: Битката тепърва започва, можехме да избегнем високия брой жертви


От „ Продължаваме промяната “ не утвърждават метода, по който се управляваше здравната рецесия, обвързвана с Коронавирус. Битката стартира занапред, българското общество бе оставено да умира, съобщи пред БНР Даниел Лорер, един от водещите специалисти на „ Продължаваме промяната “, който може би ще откри място в бъдещия Министерски съвет.

Той бе много сериозен по отношение на високия брой жертви на пандемията в България. Изгубихме над 20 000 наши съграждани от COVIDепидемията, а това можеше да бъде избегнато, акцентира Лорер. Можеше изгодата от имунизациите да обяснена по-добре. Броят на жертвите у нас е от мащабите на международна война, добави той.

Лорер сподели още, че тактиката на „ Продължаваме промяната “ е да форсира имунизацията, само че с обяснителни ограничения. Защото „ обществото ни не е готово за наложителни ограничения “.

В резултат на общо неприятно здраве, на неприятна болнична грижа и на един рисков вирус нашата смъртност е втора в света. Това е злополука за България. Министърът на опазването на здравето би трябвало да е мощен човек, да има емпатия. В тази посока имаме положителни хрумвания, сподели още Лорер, с което загатна, че от Политическа партия не утвърждават държанието на настоящия министър на опазването на здравето Стойчо Кацаров.

По думите на Даниел Лорер най-неотложната грижа на новата власт ще е да помогне на българина да не прекара зимата на студено.

Продължаването на енергийните помощи за бизнеса и бита, потърпевши тежко от високите цени на природния газ и на електрическата енергия, е измежду главните цели в достойнството енергетика, които ще бъдат записани в съдружното съглашение.

Лорер, както и останалите представители на Политическа партия, подчертава върху борбата с корупцията и съобщи, че партията " навива ръкави и скача в борбата с корупцията с ясното схващане, че няма да е лесна ".

Българските регулатори като цяло не действат добре, те не управляват дейностите в страната, и КЕВР е единствено един от тези образци. Поради изтеклите мандати на управлението на комисията те ще бъдат заменени, и регулаторът ще проработи в интерес на жителите, сподели Лорер.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР