От пръв поглед се вижда, че фотографите доста са се

...
От пръв поглед се вижда, че фотографите доста са се
Коментари Харесай

Ани Цолова заприлича на лелка, вехне заради депресия


От пръв взор се вижда, че фотографите много са се постарали да скрият бръчките и торбичките на някогашната водеща с цел да наподобява добре. В реалност обаче картинката е по-различна. През последните месеци изгонената журналистка от Нова тв не наподобява на себе си. Лицето й е подпухнало и голям брой бръчки издават, че не е в първа младост.

Цяла година Цолова е без работа и налегналата я меланхолия се е отразила на външния й тип. Говори се, че тя не запомнила какво е суетност, напълняла и спряла да се поддържа с разкрасителни процедури.

Макар ловко да криела разочарованието си, че я смъкнаха от ефир Ани напълно скоро показа, че няма никакви мераци към този момент да се занимава с телевизия.

Тя благодари на всички ония, които й бяха върли почитатели за поддръжката и за признанието, че им липсва. Но към днешна дата няма никакво желание да се занимава с журналистика и телевизия.

Ани е откровена, че първоначално когато останала без работа първо се наспала. Останало й доста свободно време да се занимава със сина си. А със брачна половинка си Васил скрепили брака си и се преоткрили още веднъж. А през днешния ден съпружеството им изживявало същински подем, предават от електронното издание retro.bg.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР