От ПП се опитват с 36 народни представители да окупират

...
От ПП се опитват с 36 народни представители да окупират
Коментари Харесай

Еврокомисарят трябва да бъде от ЕНП, т.е. наш: ГЕРБ/СДС

" От Политическа партия се пробват с 36 народни представители да окупират всички властови позиции ”, съобщи пред Bulgaria ON AIR шефът на остарялата десница Румен Христов от ПГ на ГЕРБ/СДС. " Не е правилно, само че това значи, че над 98% ще носят отговорността. Нямаме си доверие, както и преди време двата блока си нямаха доверие ”, уточни той.

" Не мога да кажа непосредствено име за това кой ще е новият еврокомисар, имаме претенденти. Смятаме, че той би трябвало да бъде препоръчан от ГЕРБ/СДС. Представителят би трябвало бъде член на най-голямата ЕНП ”, безапелационен бе Христов. Напомняме, че по-рано той удостовери информацията, изнесена първо от 19 минути за номинацията на Даниел Лорер от Политическа партия за еврокомисар.

" Ние сме член на ЕНП и имаме най-вече представители, разумно е да излъчим това име. Имаме задоволително готови дами ", акцентира шефът на Съюз на демократичните сили.

Относно това какъв сектор би поел новият еврокомисар, Христов посочи, че не е решено дефинитивно. " Заговори се за енергетиката, това е огромен сектор, би бил прагматичен и значим за България, няма да се откажем от него, стига да ни го дадат ", сподели той пред Bulgaria ON AIR.

Христов не би се изненадал, в случай че от Политическа партия водят борба за еврокомисарското място.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР