От ПП ГЕРБ определиха като лъжа твърдението на премиера Кирил

...
От ПП ГЕРБ определиха като лъжа твърдението на премиера Кирил
Коментари Харесай

ГЕРБ: Твърдението, че армията ни е недофинансирана е лъжа

От Политическа партия ГЕРБ дефинираха като неистина изказванието на премиера Кирил Петков и военния министър Стефан Янев, че българската войска е недофинансирана.

Бившите ръководещи упорстват, че по време на държавните управления на Бойко Борисов са били отделяни големи средства за защита.

„ Искаме да развенчаем една неистина, която беше изречена от министъра на защитата Стефан Янев и премиера Кирил Петков. Лична борба на Бойко Борисов беше да модернизира българската бойна авиация, а стъпка в тази посока беше заплащането на първите осем изтребители F-16 ", съобщи депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДС Даниел Митов, представен от

ГЕРБ показаха, че по време на техните ръководства за модернизацията на въоръжените ни сили са отделени над 5 милиарда и 250 млн. лв.. "Заплатите на военнослужещите са увеличени с близо 50% ", разгласи Христо Гаджев, също народен представител от партията.

Според някогашните ръководещи настоящето държавно управление не е "свършило нищо в отбранителния бранш ". ГЕРБ също по този начин настояват, че през вчерашния ден кабинета е взел решение да поддържа Русия в настояването й с изтеглянето на войските на НАТО от наша територия.
"Идват кораби и самолети, които неведнъж беше обяснено, че са рутинни задачи, само че ние нямаме действително нарастване на нашите отбранителни сили ", посочи Гаджев.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР