От посочения брой съставки за тази рецепта получавате 4 броя

...
От посочения брой съставки за тази рецепта получавате 4 броя
Коментари Харесай

Как да приготвите заготовка на най-вкусната супа за зимата?

От посочения брой съставки за тази рецепта получавате 4 броя 0,5-литрови буркани с най-вкусната мостра! С няколко супени лъжици от този зеленчуков микс ще получите ароматна и здравословна чорба! Това е същинско изобретение и избавление за всяка стопанка! Препоръчваме ви да я приготвите!

Ще ви трябват:

домати – 0,5 кг;моркови – 0,5 кг;лук – 0,5 кг;сладък пипер – 0,5 кг;магданоз – 300 грама;едра сол – 0,5 кг.

Получаване:

Обелете и нарежете целия лук на дребни късчета. Морковите би трябвало да бъдат настъргани на едро ренде. Попарете доматите с вряща вода, обелете ги и ги нарежете на по-малки кубчета. Нарежете магданоза.

На пипера премахнете стъблата и семките, и ги нарежете на дребни кубчета. След това, всички съставки би трябвало да бъдат сложени в купа, да се посолят и разбъркат добре. Оставете продуктите за 10-15 минути, тъй че солта да се всмуква.

Стерилизирайте бурканите и капачките. Поставете зеленчуците в бурканите и затворете с капачките. Можете да съхранявате заготовката за супата даже при стайна температура, нищо няма да се случи с нея!

Вижте още: Бързо мариновани домати, приготвени в пакети

Когато готвите супата, не забравяйте, че тази мостра към този момент съдържа задоволително количество сол, тъй че не е належащо да добавяте в допълнение. Можете да добавите други съставки като копър, босилек и други За да приготвите борш да вземем за пример, можете да добавите към заготовката цвекло, чесън и зеле.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР