От помещението 34-годишният криминално проявен мъж отмъкнал кафе машина, телевизор

...
От помещението 34-годишният криминално проявен мъж отмъкнал кафе машина, телевизор
Коментари Харесай

Наглият Ивайло открадна служебната кола на частна фирма в Слънчев бряг, ограби и офиса й

От помещението 34-годишният престъпно проявен мъж отмъкнал кафе машина, тв приемник и мобилен телефон

34-годишен мъж от Варна подвигна на крайник служителите на реда в Слънчев бряг, откакто ошушка офиса на частна компания в курортния комплекс. Наглият Ивайло Върдолов отмъкнал даже служебната кола на компанията, чийто офис бил ситуиран покрай автогарата.

По първични данни, кражбата е осъществена за времето от 17.30 ч. на 10.03.т.г. до 08.00 ч. на 11.03.т.г.. Ивайло се промъкнал в обекта и отмъкнал кафе машина, тв приемник и мобилен телефон. На едно от бюрата забелязал ключовете за лек автомобил Форд „ Транзит “, със софийска регистрация, който бил паркиран тъкмо пред входа на офиса на компанията. Ивайло въобще не се поколебал. Натоварил техниката в колата и без да бъде видян офейкал в незнайна посока.

За броени часове обаче бил издирен и арестуван от служителите на реда на РУ-Несебър. 34-годишният Ивайло Върдолов е от Варна, престъпно проявен.

Същият направил цялостни признания и върнал откраднатите движимости. Привлечен е, като обвинен и арестуван с прокурорско разпореждане за период до 72 часа.

Работата по случая продължава.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР