От полунощ в влезе и заради рязкото увеличаване на случаите

...
От полунощ в влезе и заради рязкото увеличаване на случаите
Коментари Харесай

Карантина в Северен Кипър заради рязко увеличаване на случаите на коронавирус

От среднощ в влезе и поради внезапното увеличение на случаите на. Кипърската турска общественост, която е под интернационална изолираност и ембарго, получава помощ за битка с пандемията от Европейски Съюз и Турция.
Карантината в приетата единствено от Анкара Севернокипърска турска република ще продължи до 3 февруари, а регионът на Кирения на северния бряг на острова ще е затворен до 10 февруари.
Решенията за фрапантната мярка в окупираната северна част на Кипър бяха взети нощес и влязоха в действие единствено след броени часове.
 До седмици Лондон утвърждава четвърта ваксина против Covid-19 До седмици Лондон утвърждава четвърта ваксина против Covid-19
Във Англия до седмици се чака да бъде утвърдена четвърта ваксина против Covid-19, чиито тествания демонстрират, че тя е ефикасна и...
Прекратяват се всички стопански действия като се изключи даването на най-необходимите артикули и услуги от аптеки, пекарни, бензиностанции и други. Забраняват се излизането от вкъщи с изключение на за съществени потребности и придвижването сред регионите, заяви така наречен министър-председател Ерсан Санер.
До 10 февруари всички учебни заведения са на отдалечено образование.
Медицинската асоциация на кипърските турци сигнализира през вчерашния ден, че медиците и лечебните заведения са на ръба на опциите си. За справяне със обстановката ще бъдат привлечени пенсионирани лекари и медицински сестри.
В началото на тази седмица кипърските турци получиха втората доставка от 1170 ваксини на „ Пфайзер “/„ Бионтех ”, обезпечени от Европейски Съюз посредством поръчката на Република Кипър, а през вчерашния ден дойдоха още 20 000 дози от китайската ваксина „ Синовак ” от Турция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР