От полицията във Враца съобщиха подробности за смъртоносния инцидент в

...
От полицията във Враца съобщиха подробности за смъртоносния инцидент в
Коментари Харесай

Полицията във Враца излезе с подробности за смъртоносния инцидент в Селановци

От полицията във Враца оповестиха детайлности за смъртоносния случай в село Селановци, за който първо организация BulNews заяви нощес.
Припомняме, че дистрибутор на национална компания прегази жена при маневра на заден ход. Служебният автомобил дошъл в селото да зареди питателните магазини, само че при маневрирането не видял пешеходката и я блъснал. Жената паднала по тил, само че не съумяла да се защищити и пикапът минал през гърдите й.
Шофьорът усетил, че е блъснал нещо, само че когато слязъл от колата, заварил дамата бездиханна на асфалта. На мястото пристигнала кола за спешна помощ, само че медиците единствено установили гибелта на премазаната пешеходка.

Извънредно! Смъртоносен случай във врачанско село, жертвата е от Плевен

Сигналът за случая е постъпил в 9.45 часа в районното ръководство в Оряхово, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Обадилият се декларирал, че на кръстовище в обитаемото място „ Фиат Скудо “, ръководен от 42-годишен врачанин е блъснал движеща се по пътното платно 50-годишна жена от Плевен. На мястото дошъл полицейски екип, който направил проба за приложимост на алкохол на лидера, която била негативна. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР