От полицията съветват водачите на МПС в Пловдив да избират

...
От полицията съветват водачите на МПС в Пловдив да избират
Коментари Харесай

Ето къде да избягват шофьорите да минават в Пловдив

От полицията поучават водачите на МПС в Пловдив да избират различни направления, в случай че им се постанова да минават през подлеза на улица " Гладстон ", бул. " Марица " - в зоната под ЖП моста, както и през " Коматевски възел ", където има наводнени сектори, а разследване на продължаващите превалявания е допустимо покачване на водното равнище.

Временно е прекратено придвижването за МПС в региона на " Скобелева майка " (в кръговото движение) по отношение на наводнен сектор от пътя. Три екипа на полицията контролират и насочват придвижването посока надлез.

Съвместно с общината е основана организация за отводняване на дъждоприемните шахти в сектора и подсигуряване на безпрепятственото прекосяване в региона.

Създадена е организация за надзор, наблюдаване и взаимоотношение с общините Куклен и Родопи, на чиято територия се намират микроязовири и водоеми. Обстановката непрестанно се следи, като все още няма заплаха от преливане или разкъсване на насипи. Движението по " Кукленско шосе " се извърша в естествен темп.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР