От политиката първи си отиват достойните, защото тям чисти хора

...
От политиката първи си отиват достойните, защото тям чисти хора
Коментари Харесай

Крум Зарков: От политиката първи си отиват достойните, защото там чисти хора не се допускат

От политиката първи си отиват достойните, тъй като тям чисти хора не се позволяват. Това разяснява депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков. 

Гласувах срещу оставката на Никола Минчев като председател на Народното събрание, тъй като съм срещу и постоянно съм бил срещу най-жестокия, неписан, само че постоянно изпълняващ се закон в българската политика, който гласи: „ Първи си отиват достойните “. В продължение на 30 години разнообразни политически обединения се замерят една-друга с обвинявания – веднъж са в обединения, различен път са в опозиция; от време на време се разпадат, различен път се събират. Но постоянно жертви в техните разногласия падат тези, които имат минимум виновност за тях. Днес това се случи с г-н Никола Минчев. И няма за какво да се чудим за какво политиката се смята за мръсна работа, когато в нея не се позволяват чистите хора. Мисля, че за господин Минчев това не е край. Това е началото в политиката. И се надявам повече хора като него да виждаме измежду нас и на открито, уточни Зарков.

Той изрази мнение, че в тежките дни и седмици, които се обрисуват пред нацията ни неизбежно ще има потребност от разговор и по думите му точно държанието и методът на говорене на Никола Минчев трябва да служат за ентусиазъм за него.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР