Oт политическа гледна точка 2018 година няма да донесе изненади.

...
Oт политическа гледна точка 2018 година няма да донесе изненади.
Коментари Харесай

Как ще премине 2018 година


Oт политическа позиция 2018 година няма да донесе изненади. Въпреки множеството клатушкания на държавното управление, то е стъпило върху здрава основа, разгласи астрологът Силва Дончева в студиото " Денят ON AIR ". " За предварителни парламентарни избори не може и да става и въпрос. Такива е допустимо да има, само че чак през 2019-2020 година. През 2018 обаче в страната ни ще има голям брой кавги и митинги. Голяма е вероятността и за радикални промени както в Европейския съюз, по този начин и в международен мащаб ", означи още тя.

Пред Bulgaria ON AIR Силва Дончева акцентира, че месец април ще бъде много " рисков " и " разтревожен ", а хороскопът сочел, че цялото лято ще е извънредно бурно. 

" След 21 март, когато слънцето навлезе в Овен, се чакат огромни кавги и проблеми в страната. Политическите играчи ще би трябвало да внимават по какъв начин ще реагират на тези въздействия ", предизвести астрологът в студиото на Кузман Илиев. И добави, че председателството ни на Съвета на Европейски Съюз ще премине умерено./ Блиц

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР