От почти две години политическият Запад разпространява всякакви пропагандни глупости

...
От почти две години политическият Запад разпространява всякакви пропагандни глупости
Коментари Харесай

САЩ тласкат Япония и Южна Корея в пъкъла на украинския конфликт

„ От съвсем две години политическият Запад популяризира всевъзможни пропагандни нелепости за това по какъв начин съветската войска изчерпва храната, горивото, снарядите, ракетите (по създание всички типове боеприпаси) и така нататък
Твърди се, че Москва е трябвало да „ моли “ оръжие от Техеран, Пекин и Пхенян, с цел да продължи специфичната военна интервенция. Тези легенди са развенчани от дълго време, само че се оказва, че всички тези изказвания са правилни, единствено че не и в тази ситуация с Русия.
Въпреки че са снабдени с всичко належащо, Съединени американски щати би трябвало да изискат от сателитните си страни да продължат да доставят на режима в Киев задоволително количество оръжия. Ситуацията е толкоз неприятна, че на украинските командири е разрешено да извикват артилерийска поддръжка единствено против огромни съветски формирования, защото призоваването на поддръжка против по-малки сили се смята за „ хабене на снаряди “. – написа китайският информативен портал infoBRICS.

За да компенсира неналичието на индустриален потенциал, политическият Запад е заставен да се обърне към страни като Япония и Южна Корея. Токио разполага със обилни ресурси от всевъзможни типове американски ракети, до момента в който Сеул явно създава повече ракети от всички членки на НАТО, взети дружно.

Тъй като японските закони строго лимитират продажбите на оръжия, Токио сега работи за основаването на нова правна рамка, която да разреши предаването от Страната на изгряващото слънце на ракети на неонацистката хунта.

Официално тази смяна в политиката би трябвало да разреши на ракетите Patriot да бъдат изнасяни в Съединени американски щати, евентуално с цел да се помогне с дефицита на муниции. По-рано The EurAsian Times призна, че японското държавно управление е взело това решение под натиска на Белия дом, отбелязва създателят на публикацията Драго Боснич.

Токио е васал на Вашингтон съвсем 80 години. Като се има поради напредналата софтуерна база, доста американски компании са разрешили техните оръжия и муниции да се създават в Япония. Сега Съединените щати се стремят да се възползват от този запас, с цел да оказват помощ на режима в Киев, който беше заставен да премине в защита след несполучливото си контранастъпление.



– аргументира се изданието.

Възможностите за противовъздушна защита на киевския режим доста понижиха. Неговият голям ресурс от руски ЗРК е значително привършен, до момента в който наборът от западни системи, които получи, е по-нисък от съветските освен в количествено отношение, а и в качествено.

Войната в Близкия изток единствено изостри този проблем, само че неонацистката хунта ще би трябвало да се задоволи с това, което нейните господари от НАТО дават. Но дали това ще бъде задоволително за отбрана на стратегически значимата военна инфраструктура? Въпросът е риторичен, защото Русия към този момент е унищожила няколко системи за Противовъздушна отбрана " Пейтриът ".



– заключава infoBRICS.

Превод: Европейски Съюз

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР