От Пътната агенция увериха, че ще укрепят временно най-критичните участъци,

...
От Пътната агенция увериха, че ще укрепят временно най-критичните участъци,
Коментари Харесай

И в Драгоман излизат на протест заради пътищата

От Пътната организация увериха, че ще укрепят краткотрайно най-критичните сектори, само че половин година по-късно казусът към момента не е позволен, заяви Българска национална телевизия.

Пътят сред Драгоман и Годеч в сектора до село Цръклевци е мъчно пристъпен поради настилката, осеяна с дупки. В зимните месеци обстановката става още по-сложна и жителите на 5 обитаеми места постоянно остават блокирани по домовете си.

„ Живея в село Василовци към този момент 25 години и откогато съм тук нито един път пътят не е изработен както би трябвало и всяка зима се случва това - още при първия сняг имали сме случаи да смe непроходими по 4-5 дни Моeто дете пътува до Драгоман на учебно заведение и заран треперим дали ще пристигна на учебно заведение, или нема да пристигна “, споделя жена, която е изпатила значително поради пътищата.

Андрей Иванов – кмет на община Драгоман та на община Драгоман, за който страната отпусна към 10 милиона лв.. Това е пътят през селата, свързващи отново Драгоман с Годеч - Драгоман - Прекръсте – Летница. От АПИ разясняват, че финансовият запас за поддържане на републиканската мрежа е в пъти по-малко от нужния, което съгласно тях може да се промени след въвеждането на тол системата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР