От първия ден “ работят против това България да има

...
От първия ден “ работят против това България да има
Коментари Харесай

Костадин Ангелов : Следващите избори ще дадат хоризонт за създаване на редовно правителство

От първия ден „ “ работят срещу това България да има постоянно държавно управление. Това сподели депутатът от проф. в студиото на „ Офанзива “ по NOVA NEWS.

За лидерската среща той съобщи, че е нужно да се покаже, че твърдо ще отстоява демокрацията и парламентаризма. Той разясни, че срещата не е имала за цел да се задава формулата за бъдещо ръководство, а да се покаже, че от партията имат вяра в парламентарната народна власт. в никакъв случай няма изневери на евроатлантическите полезности, уточни политикът.

По негови думи Политическа партия сигурно ще има половината от депутатите, които имат в този момент. „ Няма да имат повече от 25 депутата “, разясни той. Хората се убедиха в това, че „ смяната “ носи със себе си единствено съсипия, уточни политикът.

Ангелов разяснява и проблема Nexo. Той сподели: „ е човек с извънредно съмнителна известност. Криптовалутата да стане част от разплащателната система на България, когато тази банка е обвързвана с транзакции с терористичната организация „ Хамас “? Кой има вяра на обстоятелството, че 15 индивида в една компания - Nexo - по едно и също време вземат решение да подаряват по 20 000 лева на „ Демократична България “? “

" Най-вероятната опция за идващото Народно заседание е държавно управление с ясна евроатлантическа ориентировка ", сподели той. Ангелов сподели, че Политическа партия са лява партия. „ гласоподава срещу закупуването на F-16, срещу AP 1000 на “Уестингхаус “ за АЕЦ „ Козлодуй “. Той работи за Путин “, сподели депутатът.

По негови думи най-голямата победа на служебното държавно управление е, че взе левчето на горивата от „ партията на медиаторите “.

Депутатът зададе въпроса „ Защо Политическа партия не споделиха на българския народ, че изнасяме оръжия за Украйна, за какво го прикриваха зад експорт през медиатори? За да вземат още веднъж комисионни ли? “  Той добави, че не е имало проблем да се каже, че България ще оказва помощ на Украйна, откакто от са били подготвени да поддържат това.

Ангелов счита, че идващите избори ще дадат небосвод за основаване на постоянно държавно управление.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР