От партията на Бойко Борисов са склонни да преговарят за

...
От партията на Бойко Борисов са склонни да преговарят за
Коментари Харесай

ГЕРБ очаква десницата да се отрече от ПП в името на кабинет

От партията на Бойко Борисов са склонни да договарят за държавно управление, в случай че третият мандат отиде при Демократична България, само че преди този момент желаят от десницата на процедура да се отхвърли от Политическа партия. Това се схваща от коментар на лидера на герберските депутати Десислава Атанасова на конференция в Русе.

Тя показва, че „ няма нищо по-естествено от това партии, които са от едно европейско семейство, да работят дружно за държавно управление “. Така има поради обстоятелството, че както десницата, по този начин и ГЕРБ-СДС са обвързани с Европейската национална партия.

После обаче упорства: „ Ако мандатът бъде връчен на Демократична България, ние чакаме да изискат поддръжка, само че и да дадат ясна оценка за всичко, което се случи при ръководството на Промяната – корупционните кавги „ Джемкорп ”, ББР, затварянето на Мариците и Плана за възобновяване, единият лев от всеки литър гориво, който беше краден от българските жители. “ Атанасова декларира, че откакто се извърши това изискване, тогава може да се водят диалози за кабинет.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР