От партия Има такъв народ“ са подали заявление за регистрация

...
От партия Има такъв народ“ са подали заявление за регистрация
Коментари Харесай

ИТН се регистрира в ЦИК за изборите на 2 април

От партия „ ИТН “ са подали заявление за регистрация за предварителните парламентарни избори, които ще се проведат на 2 април , предава „ Българска телеграфна агенция “.

Документите с подписите са били импортирани в постройката на Централната изборна комисия /ЦИК/ от Станислав Балабанов, Илиана Маринова и Пламен Данаилов.

Балабанов разгласи, че влизат в предизборната конкуренция като партия на истината . По думите му за регистрацията са били събрани 4000 подписа .

Припомняме, че на политически партии и обединения за присъединяване във вота. Срокът изтича в 17:00 часа на 15 февруари . Необходими са най-малко 2500 подписа с поддръжка . Приемането на документите се прави всеки ден от 09:30 ч. до 17:00 ч. в постройката на Народното събрание, пл. „ Княз Александър І “ №1, във фоайето, вход „ Ларго “.

За да бъде  сполучлива регистрацията  за изборите са нужни и заверени финансови доклади, уверение за настоящо положение и депозит по сметката на Българска национална банка, а за коалиция – и решението за образуването ѝ.

Редът и изискванията за регистрация са .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР