От паразитни заболявания страда по-голямата част от хората. В борбата

...
От паразитни заболявания страда по-голямата част от хората. В борбата
Коментари Харесай

6 продукта които унищожават паразитите в организма

От паразитни болести страда по-голямата част от хората. В битката против тях ще ви оказват помощ изцяло налични и необятно публикувани естествени медикаменти.

Паразитните болести са доста по-често срещани, в сравнение с си мислим. Всъщност, има огромна възможност във вас и в една трета от приятелите ви да живеят паразити. Ако отидем по-далеч и отнесем към паразитите и гъбичките кандида (повечето хора не считат, че гъбичките са паразити, макар, че се вписват в това определение), тогава може да се твърди, че огромна част от популацията на света изпитва здравословни проблеми, дължащи се на паразити.
Представяме ви осем естествени продукта, чието потребление ще ви помогне да се справите с паразитите в организма.

Чесън
Чесънът се бори с всички нездравословни организми, които могат да увредят здравето ви. Чесънът е освен ненавиждан от вирусите, само че и от гъбичките, бактериите, паразитите и рака. Чесънът е необикновен артикул, който е най-хубавият измежду останалите си събратя в битката против вирусите и бактериите. Той даже може да в профил тежки метали от тялото. Освен това, чесънът доста дейно отблъсква кръвосмучещите паразити, като комари, кърлежи и бълхи.

Чесновият сок се приема три пъти дневно, започвайки с пет капки, като последователно увеличавате дозата до 15 мл.

Черен орех и черупката му
Фитотерапевтите обичат черния орех (Juglans nigra) и зелената му черупка, поради способността им да очистват кръвта и червата. Черупката на черния орех се употребява за лекуване на гъбични инфекции. Сокът от зелената черупка се употребява за заличаване на паразити. Използвайте единствено зелената обвивка. Чаят от зелените обвивки се подготвя по обичайния способ на запарката - заран и вечер се пие по 1 ч. ч от него. Чаят би трябвало да се пие по-продължително време.

Горчив пелин
Горчивият пелин (Artemisia absinthium) е многогодишно тревисто растение с дребни, жълто-зелени цветчета. Листата и цветчетата на пелина се употребяват за лекуване на стомашни болести, а също по този начин пелинът е мощно оръжие против чревни глисти. Бременните и кърмещите дами би трябвало да заобикалят да използват пелин. Той има мощни антимикробни свойства и се употребява при лекуването и на други инфекции.

За лекуване се употребява следната настойка: 1 с.л от билката се залива със 100 мл алкохол. Оставя се да престои 2 седмици. Готовата настойка се пие половин час преди хранене, по 20 капки, 3 пъти дневно.

Карамфил
Етеричното масло от карамфили се употребява за заличаване на яйцата на глистите, които паразитите натрупват в червата на индивида. Смята се, че карамфилът е единственият натурален артикул, който може да унищожи яйцата на съвсем всички паразити.

Триото от черен орех, пелин и карамфил може да наруши виталния цикъл на паразитите. Освен това карамфилът има антибактериални, антивирусни и противогъбични свойства. Карамфилиращото масло има мощен антимикробен резултат от необятен набор.

За филтриране на организма от паразити, може да употребявате и запарка от стрит на прахуляк карамфил: 5 г прахуляк се залива с 1 ч.ч. вряла вода. Поставете на котлона да се загрява на водна баня 1 минута, по-късно оставете да се запарва още 30 минути. Приемайте от отварата по 1 ч.л., 3 пъти дневно, 20 минути преди хранене.

Мащерка
Мащерката е едно от най-хубавите тревисти растения за стимулиране на тимусната жлеза - основната жлеза на имунната система. Мащерката оказва помощ да се подтикват естествените защитни механизми на човешкото тяло и доста добре се съчетава с ехинацеята за възстановяване положението на нашата имунна система. Маслото от мащерка може да понижи растежа на всички паразити, като също по този начин убива и паразитите в стомашно-чревния тракт.

Залейте 1 с.л от билката с чаша гореща вода. Варете 5 минути. Оставете да се охлади и прецедете. Приемайте по 1 с.л.

Масло от елементарен риган
Маслото от риган съдържа доста огромно количество антиоксиданти, които унищожават свободните радикали, като също по този начин има противопаразитни, антивирусни, антибактериални и противогъбични свойства. Маслото от риган дейно убива всички нездравословни организми и е в положение да унищожи нездравословната микробна среда в червата.

Приема се в продължение на 6 седмици, по 1-3 капки, разтворени в чаша естествен плодов, зеленчуков сок или в мляко, три пъти дневно.

Милена ВАСИЛЕВА /zdrave.to
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР