От отломките е спасен и 65-годишен мъж, които е споделил,

...
От отломките е спасен и 65-годишен мъж, които е споделил,
Коментари Харесай

Израелски спасители извадиха изпод руините две сестри в Кахраманмараш

От отломките е избавен и 65-годишен мъж, които е споделил, че е чул гласове

Израелски спасители съумяха да открият две дами живи отдолу под руините на разрушена постройка в турския град Кахраманмараш. Всички спасявания над 100 часа след опустошителното земетресение от 7.8 и последвалите мощни вторични земетресения граничат с чудото.

Зейеп Чъвъ, 22-годишна студентка, и по-малката ѝ сестра Елиф бяха откарани по неотложност в лечебно заведение след изваждането им под отломките. Спасителните служащи означиха триумфа си с обятия и крясъци на наслада и облекчение.

" Извадихме мъж на име Хюсеин. На 65 години. Той ни сподели, че е чул гласове. Успяхме да стигнем в в допълнение помещение, само че не открихме никого. После взехме решение да се върнем още веднъж в тази постройка. Може би той беше прав. И намерихме две дами тук ", споделя командирът Голан Вак, съобщи.

Кахраманмараш е един от най-силно потърпевшите от мощното земетресение градове в Турция. Там е повдигнат палатков лагер за настаняване на разселени от други места.

Цели квартали с високи жилищни здания бяха превърнати в остатъци от извит метал, стрит на прахуляк бетон и оголени жици вследствие на трусовете.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР