От Окръжната прокуратура в Бургас съобщиха, че Петър Рачков отива

...
От Окръжната прокуратура в Бургас съобщиха, че Петър Рачков отива
Коментари Харесай

Докато Рачков е на върха на кариерата си, брат му стигна дъното!

От Окръжната прокуратура в Бургас оповестиха, че Петър Рачков отива на съд за държане и разпространяване на неразрешени вещества. Петър е притеглен като обвинен предходната седмица, след края на следствието. Според материалите по делото дрогата, открита у Рачков, е предопределена за продажба, а самият той е апетитен за дилър, за което може да отнесе от 2 до 8 години затвор, в случай че бъде приет за отговорен, писа " България Днес “.

Петър Рачков ще би трябвало да заплаща и солена санкция – от 5 до 20 хиляди лв.. Очаква се процесът да стартира до месец – откакто бъде импортиран обвинителен акт.

В момента Петър Рачков е на независимост против " подписка “. Той е задържан последно април предходната година. При неочакван обиск в дома му ченгетата откриват четири пакетчета, цялостно с равно количество амфетамини. Иззети са още опиати, натъпкани из колата, както и течности в пластмасови бутилки, електронна везна и термометър.

Наркотиците на дози са открити в женско кожено яке, закачено в дома на Рачков. По думите му то принадлежи на слабичка госпожица, която му гостувала. неотдавна и не запомнила връхната си дреха. Той споделя и че няма общо и не знаел за дозите преди обиска. До разпит на девойката очевидно се е стигнало, само че тя не е била привлечена като съучастничка. Разследващите отдръпват съмненията си от момичето, само че в съда може да се стигне и до очна ставка сред Рачков и мистериозната гостенка.

За буркана с бял прахуляк Рачков споделя, че съдържа хранителни добавки на билкова основа, употребявани от неговата майка. В последна сметка резултатите от проучванията на столичните специалисти удостоверяват думите му за наличието на буркана.

Освен с дрога Петър Рачков има и други регистрации в досието си. През 2014 година е арестуван дружно с 20-годипния Виктор Вучев за владеене на подправени долари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР