От Окръжна прокуратура Пловдив разкриха подробности около смъртта на 26-годишната

...
От Окръжна прокуратура Пловдив разкриха подробности около смъртта на 26-годишната
Коментари Харесай

Прободни и порезни рани по тялото на мъртвата жена от Старосел! Кой ги нанесе?

От Окръжна прокуратура Пловдив разкриха детайлности към гибелта на 26-годишната жена, открита мъртва в Старосел.

По мотив питане от медии ви уведомяваме, че под надзора на Окръжна прокуратура–Пловдив се прави следствие за гибелта на 26-годишната К.Д.

На 3 април 2022 година, след подаден сигнал, полицейски чиновници са разкрили натрупа на дамата в жилищна сграда в с. Старосел, обл. Пловдив. По тялото на К.Д. е имало прободни и порезни рани.

Изясняват се всички обстоятелства и условия към настъпването на гибелта на дамата. Работи се по разнообразни версии. Разследването по случая продължава, оповестиха от прокуратурата.

Припомняме, че дамата е живеела дружно с приятеля си на фамилни начала. Двамата отглеждали дребното си дете в хисарското село. Двойката се преместила преди към 10 години от Родопите в Старосел. Мъжът е арестуван от полицията, като все още текат дейни процесуални и следствени дейности за изясняване на аргументите за гибелта ѝ. Тялото незабавно е откарано в Съдебна медицина за аутопсия.

Според съседи Емил е работил в строителството, а Криси гледала момиченцето им, което било на 2 години и половина. В селото са потресени от зверството. Казват, че фамилията било обикновено, нямало е, или не са знаели досега за прояви на експанзия или побоища.

В същото време съседи на двойката споделиха, че мъжът, с който е живеела на фамилни начала, постоянно се е отнасял добре с майката на детето си. Не е имало експанзия от негова страна, в действителност нападателна и нападателна към мъжа била младата жена.

Според осведомени към този момент се работи по версията майката на дребното момиченце сама да е протегнала ръка живота си.

Очаквайте детайлности!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР