От Областната дирекция на МВР във Варна потвърдиха официално, че

...
От Областната дирекция на МВР във Варна потвърдиха официално, че
Коментари Харесай

Потвърдeно: Откритото край Варна тяло е на изчезналия Иван Йорданов

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна потвърдиха публично, че тялото, което бе намерено през вчерашния ден край село Любен Каравелово, е на изчезналия преди седмица Иван Йорданов.
Трупът бе открит на метри от бивше военно отделение, където Йорданов е бил на палатка с другари. Въпреки че го издирваха с кучета, той бе открит седмица откакто бе подаден сигнал за изгубването му.

От полицията във Варна показаха, че по случая тече следствие, само че все още няма данни за насилствена гибел. Предстои да бъде направена аутопсия, с цел да се разбере каква е повода за съдбовния край.

Купоните в изоставеното военно отделение край варненското село Любен Каравелово тормозят локалните хора. Особено след съдбовния завършек на един от участниците в тях, уточни кметът на селото Иван Димитров.

Миналата година - отново така се е случвало - някакви купони в самото отделение, покрай селото са чували крайните къщи - висока музика и се тормозили. И тази година - в този момент като схванаха какъв беше купонът; и има и мъртвец - от сутринта насам разясняват в селото - обикновено е да се притеснят, споделя той.

А в бившето военно отделение всеки може да влезе без проблем. Преди седмица там имало огромен ваучър, на който Иван Йорданов участвал. В един миг той се изгубил и изпратил СМС с GPS координатите на военното отделение. След това - липсващ. Близо 40 служители на реда, доброволци и кучета търсеха следи от изчезналия мъж. Тялото било намерено инцидентно седмица по-късно от локален гражданин.

„ Като минах с коня и животното се стресна. Като погледнах в храстите - видях натрупа. Тогава се обадих на кмета ", споделя Тунчо Костов, който се натъкнал на тялото на Иван Йорданов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР