От Нюкасъл официално обявиха, че са взели под наем левия

...
От Нюкасъл официално обявиха, че са взели под наем левия
Коментари Харесай

Дани Роуз вече е “сврака”

От Нюкасъл публично оповестиха, че са взели чартърен левия бек на Тотнъм Дани Роуз до края на сезона. Неговият номер ще бъде 28. Това е трето попълнение на отбора за този месец след Набил Бенталеб и Валентино Лазаро, които също пристигнаха на “Сейнт Джеймсис парк” като преотстъпени, надлежно от Шалке 04 и Интер.

За британския национал това е пети наем, откогато е благосъстоятелност на Тотнъм от 2007 година насам, само че все пак има над 200 мача за “шпорите” във всички шампионати. През тази акция той има 16 дуела и 2 асистенции във Висшата лига и Шампионската лига, само че не попадаше в проектите на новия управител Жозе Моуриньо и по тази причина трябваше да си потърси нов клуб за пролетния дял от сезона. “Свраките” пък увериха, че той ще е подготвен още за съботния турнирен мач против Норич.

#NUFC are delighted to announce the signing of Danny Rose from @SpursOfficial on loan until the end of the season.

Welcome to Newcastle United, Danny!
— Newcastle United FC (@NUFC) January 30, 2020
“За мен е голяма чест да бъда тук. Толкова съм признателен на мениджъра Стив Брус за това, че ме докара. Искам да му се отплатя по всеки вероятен метод, щом стартира да играя. За мен е в действителност вълнуващо да дойда тук и да мога да играя пред почитателите на Нюкасъл. Това е един от най-големите клубове в Англия. Снощи приказвах с мениджъра и той ми сподели, че през уикенда е имало 50 хиляди почитатели на стадиона против Оксфорд. Не можеш да сгрешиш с този вид пристрастеност и поддръжка от ентусиастите, като това е нещо, което очаквам с нетърпение”, показа Роуз пред клубния уебсайт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР