От няколко месеца се говори, че Джино Бианкалана ще става

...
От няколко месеца се говори, че Джино Бианкалана ще става
Коментари Харесай

След фиаското с Джена! Джино става баща, показа СНИМКА на бр...

От няколко месеца се приказва, че Джино Бианкалана ще става татко. Той и половинката му Кристиана Канева са се решили на тази значима крачка още преди година, само че настойчиво крият от медиите. 

Е, пристигна моментът да презентират това щастливото събитие в обществените мрежи. Джино сподели бъдещата майка, която театралничи с голям стомах. Това издава, че е в напреднала бременност и бебето се чака всеки миг. 

Двукратният победител от Биг Брадър чака момиченце. Бъдещите родители се готвят и за женитба след появяването на техния правоприемник, защото не съумяха да провеждат всичко преди да издуе тя корема. 

Припомняме, че влюбените се осведомен в болница в София, до момента в който той ходеше на прегледи за крайници си поради тежката злополука с мотор. От повече от година двамата живеят в Съединени американски щати и явно бебето също ще е американче. Бъдещият баща отпътува за Щатите със фамилията си, когато е на 15. Един от най-тежките моменти в живота му бе загубата на татко му.

В общественото пространство навлезе с помощта на певицата Джена, с която претърпя любовен романс. По-късно певицата го заряза и последваха доста смешни опити от негова страна да я завоюва още веднъж, написа show.blitz.bg.

 

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР