От няколко месеца имаме доста лоша кадрова политика на министерството

...
От няколко месеца имаме доста лоша кадрова политика на министерството
Коментари Харесай

Експерти: Съставът на КАТ намалява от години, придружител на младите шофьори не е добра идея

" От няколко месеца имаме много неприятна кадрова политика на министерството на вътрешните работи във връзка с назначението на фрагменти, които да ръководят София.

 

От началото на тази година, по отношение на предходната, имаме с към 6-7-8 повече убити, и с 50 ранени повече от предходната година ", сподели Тенев.

 

" 7 до 10 патрула има нощно време за цяла София. Това е от 8-9 месеца. Съставът на Пътна полиция е понижен фрапантно. София се усилва, съставът на Пътна полиция понижава. От години е по този начин ", по този начин Тенев отговори на въпрос какъв брой патрула има в София през нощта.

 

Владимир Тодоров, ръководител на Асоциацията на потърпевшите при пътни произшествия съобщи, че Столична община е отказала да прави пасарелки по пътищата. " Сложиха камери и ограничаване на скоростта на бул. " Черни връх " едвам след злополуката. Всичко се прави след това ".

 

Експертите подчертаха, че концепцията младите водачи да карат с придружители не е добра. Те предложиха концепцията младите водачи да имат краткотрайни шофьорски книжки, при 10 нарушавания да се връщат още веднъж на курс.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР