От няколко години Илон Мъск обещава, че Tesla ще пусне

...
От няколко години Илон Мъск обещава, че Tesla ще пусне
Коментари Харесай

Ютюбърка превърна Tesla Model 3 в пикап

От няколко години Илон Мъск дава обещание, че Tesla ще пусне пикап, само че към момента няма безапелационна информация, която да ни кара да мислим, че компанията фактически работи по сходна концепция.

Ютюбърката Симон Гирц, която е известна с нелепите роботи, които основава, е решила да вземе нещата в свои ръце и през вчерашния ден качи 31-минутно видео, в което демонстрира по какъв начин тя и екипът й са съумели да трансфорат Tesla Model 3 в много приветлив пикап.

Модифицираното возило се назовава Truckla и съгласно Гирц е " по-добър пикап от Ford F-150 и по-добра спортна кола от Porche 911 ".

Много от системите на Tesla Model 3 са свързани с компютър и споделят непосредствено с централата на компанията, което е представлявало сериозен проблем при разрушаването на автомобила.

Колата непрекъснато е изпращала известия за неточности и неизправности, с които обаче Гирц и хората й са съумели да се оправят.

Особено предизвикателно е било да стабилизират покрива и носещите греди, които са почнали да се огъват при разрязването на задната част.

В последна сметка обаче съвсем всички системи и даже автопилотът на Tesla Model 3 са останали функционални в приключената Truckla.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР