От няколко дни той обикалял сам из сградата, влизал навсякъде,

...
От няколко дни той обикалял сам из сградата, влизал навсякъде,
Коментари Харесай

Общински съветник в СОС от ”Атака” вандалства в сградата на общината

От няколко дни той обикалял самичък из постройката, влизал на всички места, включвал компютри, споделиха от администрацията. Според някои чиновници той свалил знамето, което бързо е било сменено, съгласно други - единствено се е заканвал.

 

Знамето на Украйна беше сложено с решение на СОС от 7 април със период " до привършване на войната ". Месец по-късно деятели на " Възраждане " паркираха камион с вишка пред общината и необезпокоявано от полицейската защита на постройката смъкнаха знамето.

 

Иванов, който е общински консултант от " Атака ", преди седмица разгласи, че става партиен член на " Възраждане ", в случай че го одобряват, само че остава в групата на " Патриоти за София ", където е дружно с четирима от Вътрешна македонска революционна организация. Ако я напусне, ще се раздели и с поста на зам.-председател на СОС, както постановява правилникът за активността на съвета. Иванов е и ръководител на Постоянната комисия по публичен ред и сигурност. От няколко дни той обикалял самичък из постройката, влизал на всички места, включвал компютри, споделиха от администрацията. Според някои чиновници той свалил знамето, което бързо е било сменено, съгласно други - единствено се е заканвал.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР