От няколко дни отвратителна миризлива история е тема №1 сред

...
От няколко дни отвратителна миризлива история е тема №1 сред
Коментари Харесай

Надрусан и пиян! Коката се и*сра до масата в ресторант край Враца и продължи да си кърка

От няколко дни отвратителна миризлива история е тематика №1 измежду част от врачани, откри организация BulNews.
Медията ни знае хронологията на станалото в ресторант край Враца, само че ще спести имената на участниците, защото част от тях са доста обидчиви и завеждат каузи за клюка.
Случката е от преди 2 седмици и става известна чак в този момент, защото до неотдавна усърдно е защитавана в загадка.
Малко след 12 часа на обед млад врачанин, станал прочут с прякора Коката, отишъл да обядва в механа, която се слави с положителната си кухня. Нейният притежател е прочут с обстоятелството, че е банкрутирал 7 пъти /повече от Тръмп/ и в този момент поставя старания да няма 8-и.
Коката пък е прочут със пристрастеността си да се пуска постоянно по белите писти. Отвреме в точния момент богаташкото синче прави пакости и горските постоянно го озаптяват. Заради тази уязвимост към белото, в града почнали да го назовават Коката, другояче той не лизвал кокаин. Ама грам!
Та същият този капризен скиор седнал и почнал да се налива в компанията на знакови крими герои. По време на пиршеството той ловко съчетавал храна, питиета и пудра захар и от наслаждение почнал да губи връзка с действителността.
И тогава, в един чудноват миг, Коката станал, свалил си гащите и се изсрал до масата. След това индиферентно си вдигнал анцунга и още веднъж седнал на трапезата. Останалите клиенти в заведението застинали с невярващи очи на това, което одеве се е случило. 
От този миг историята се предава от уста на уста във Враца. Станалото е толкоз гнусно, че множеството хора не имат вяра и са принудени да засичат детайлности през разнообразни очевидци, с цел да се убедят, че е допустимо да се случи.
Собственикът на заведението, който не желае да банкрутира поради такива отпадъци, е забранил на Коката повече да посещава това място.
Сега прогресивната общност чака с боязън кое ще е следващото място, което Коката ще осере...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР