От няколко дни насам актьорът и тв водещ Сашо Кадиев

...
От няколко дни насам актьорът и тв водещ Сашо Кадиев
Коментари Харесай

Сашо Кадиев заведе дъщеря си на Малдивите

От няколко дни насам артистът и тв водещ Сашо Кадиев обикаля първокласните курорти на Малдивите в компанията на щерка си, без да заплаща и стотинка за това. Той се е споразумял с туристическа организация като в подмяна им прави реклама. Интересното в тази ситуация е, че годеницата му Ивелина Чоева не го съпровожда.

 

Припомняме, че при започване на месеца двамата посетиха Исландия. По всяка възможност манекенката не го е придружила на Малдивите, защото не си пада по горещините.

Тя означи, че са посетили столицата Рейкявик и добавя, че постоянно обикалят със скутери, защото по този начин тръпката е доста по-готина, в сравнение с пешком или с колело.

 

Очевидно Кадиев не страда от липса на финанси даже и откакто напусна „ Преди обед “. През последните седмици освен обикаля света, а и се радва на първокласни придобивки. Припомняме, че неотдавна кара сребристо сиво електрическо БМВ, с което доста дразнеше сътрудниците си от bTV.  

 

Любовта му също върви сносно и макар минусите му, Чоева е подготвена да остарее с него. След като се сгоди през предходната година с нея, има планове да я води и до олтара, само че към момента не е планувана дата за това. Хора от близкото им обграждане издават, че двамата даже се замислят към този момент за дете. Факт е, че има капацитет да бъде чудесна майка, поради, че приема добре дъщерята на Кадиев и се грижи чудесно за нея.

Инфо: Уикенд

Тагове: Сашо Кадиев Катерина Ивелина Чоева Малдиви
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР