От ноември студентите в СУ ще могат да се разплащат

...
От ноември студентите в СУ ще могат да се разплащат
Коментари Харесай

От ноември СУ „Св. Климент Охридски“ ще има система за онлайн плащания

От ноември студентите в СУ ще могат да се разплащат онлайн От средата на ноември ще проработи система за онлайн заплащания в СУ „ Св. Климент Охридски “ . Това сподели ръководителят на Студентския съвет Георги Гълъбов.
 
Ректорът на най-старото висше образователно заведение у нас проф. Анастас Герджиков се извини на студентите за породеното стеснение при настаняването в общежитията. Комисия от външни за Университета хора ще направи разбор на позволените неточности и ще предложи пакет от ограничения , с цел да се избегне отсега нататък такава обстановка, даде обещание още ректорът.
 
 БГНЕС

Сред аргументите за проблемите с настаняването в общежитията проф. Герджиков уточни продължаващите поправки. Освен това неточности позволили и Комисията по настаняване, администрацията и Студентският съвет.

По думите му до края на седмицата ще бъдат настанени множеството студенти, а на 20 октомври с приключването на ремонтите на студентските общежития, казусът ще се реши дефинитивно.-->
 
 БГНЕС

За да се избегнат опашките, от средата на ноември ще проработи система за онлайн заплащания в СУ , изясни ръководителят на Студентския съвет Георги Гълъбов.
 
При към 22 000 студенти в Софийския университет, той разполага с 6300 места в общежитията. Според проф. Герджиков разпределението, направено преди 20 години, е незаслужено и университети с доста студенти са получили малко кревати и противоположното. Затова всяка година СУ употребява над 1000 места на други висши образователни заведения.
 
 БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР