От най-симпатичния отбор преди четири-пет години - аз съм ходил

...
От най-симпатичния отбор преди четири-пет години - аз съм ходил
Коментари Харесай

Цитат на деня: "Лудогорец" се качи на главите на всички

От най-симпатичния тим преди четири-пет години - аз съм ходил на мачовете им и съм се радвал на стадиона - стана най-мразеният тим. Защо? Защото се качват на главата на всички. Защото би трябвало всички да се съобразяваме с него. Царят Слънце ли е? Извинявайте доста...

Това съобщи президентът на " Славия " Венцислав Стефанов по адрес на първенеца " Лудогорец " и Кирил Домусчиев. Според него клубът от Разград и съответно притежателят му си купуват съдийска поддръжка и убиват българския футбол.

" Лично на президента на футболния съюз (Борислав Михайлов) ще му кажа нещата, които знам и за които имам твърдо разбиране, даже и обстоятелства. Там е един октопод, който дотам задушава българското съдийство, че просто няма метод ", сподели Стефанов, визирайки Домусчиев.

" Този французинът (съдийският специалист на УЕФА Марк Бата), дето идва тук, също е прекомерно благосклонен към това, което прави " Лудогорец ", и към съдиите, които услужливо оказват помощ на " Лудогорец ". Явно неговите отговорности в България, за които той взима половин милион лв., въобще не ги извършва, откакто вижда такива очевадни неща и си затваря очите ", добави той.

" Знам, че всички ще хвърлят сума ти упреци към (шефа на съдийската комисия) Петър Петров, само че той не е отговорен. Октоподът дотам е засмукал всички съдии, че финикийските знаци са удушили всичко живо ", сподели още президентът на " Славия ".

Според него българският футбол изрично не върви по верния път. " Една къща се гради от основите. Не можеш от покрива да чучнеш 10-15 бразилчета и да играят самбата, да танцуват всякакви момченца, да си получават паричките и след една-две години да си отпътуват по света. И след това какво остава? "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР