От най-ранната си младост Крис Андерсън от Шотландия се е

...
От най-ранната си младост Крис Андерсън от Шотландия се е
Коментари Харесай

Баща на две деца за 16 седмици от кюфте се превърна в супермен СНИМКИ

От най-ранната си младост Крис Андерсън от Шотландия се е борил с наднорменото си тегло.

38-годишният водач се е тъпкал с пица, китайска храна, Макдоналдс и сладолед, като е поглъщал тези храни безусловно с чували.
С напредването на възрастта бащата на две деца почнал да натрупа кг след кг и стиган тежестта от 102 кг.

Тогава Крис решил да се вземе в ръце, почнал да живее единствено на добавки за преди подготовка и протеинови шейкове, само че резултатът по този начин и не идвал, а това доста го ядосвало. Той даже бил спретнал специфичен фитнес салон вкъщи си, написа "Дейли Стар ".


След известно време той съумял въпреки всичко да изгуби към 16 кг, само че непрекъснато бил изтощен от прекалено трениране и нямал никаква сила. Затова той решил да си почине и не минало 2-3 месеца, като тежестта се върнало.

Чудейки се какво да прави, Крис почнал да рови в интернет, с цел да се научи по какъв начин да продължи своя път към по-слабото тяло без йо-йо резултат. Така той се натъкнал на уебсайт, предоставящ услугата персонален треньор по интернет.
Мъжът се абонирал и още първата седмица той свалил към 5 кг, до края на месеца той свалил още 4 кг.



Това окуражило мъжа и той решил да продължи да съблюдава проекта цели 16 седмици. В последна сметка Крис свалил малко над 13 кг, което не е доста, само че тялото му от кюфте се трансформирало в тяло на съупермен за сметка на растежа на мускулите.
"Планът имаше необикновен резултат върху живота ми. Помогна ми да си подобря диетата, физиката, здравето, да си повдигна самочувствието.


Целта ми в този момент е да продължа и да кача колкото се може повече мускули, с цел да видя до къде мога да стигна. Ако някой можеше да ме посъветва още в самото начало "не си губи времето, ами заплати на експерт да ти помогне " ", споделя Крис.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР