От Националното сдружение на сираците в България /НССБ/ продължават благотворителната

...
От Националното сдружение на сираците в България /НССБ/ продължават благотворителната
Коментари Харесай

Продължава благотворителната кампания „Великден за всяко дете“ на НССБ

От Националното съдружие на сираците в България /НССБ/ не престават благотворителната акция „ Великден за всяко дете “ .

„ Обръщаме се към всеки, който може да подари средства, с цел да зарадваме деца от обществени центрове в навечерието на Възкресение Христово. До този миг са постъпили малко над 300 лв., които са извънредно незадоволителни, с цел да реализираме задачата си “, прикани ръководителят на УС на НССБ Слави Михайлов .

Целта е да бъдат зарадвани с празнични торбички 25 деца от Комплекса за обществени услуги в Пордим и с. Згалево, 33 деца в Комплекса за обществени услуги за деца с увреждания /КСУДС/ в Роман, малчуганите в Центъра за настаняване от фамилен вид „ Св. Иван Рилски “ в с. Садовец, 10 деца в Община Долни Дъбник, 30 деца в 3 Центъра за настаняване от фамилен вид в Лом, както и 20 деца от фамилии с невисок обществен статус.

„ Надяваме се дружно да успеем още веднъж да доставим наслада на децата в навечерието на Великденските празници! Специално за децата от КСУДС-Роман желаеме да организираме еднодневна екскурзия до Плевен, като им осигурим пътуването, обяд и празнична торбичка с лакомства “, прибавя Михайлов.

Всеки, който желае и има опция, може да подари средства за самодейността , както следва:

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
Титуляр: Национално съдружие на сираците в България
IBAN: BG82FINV91501203760211, BIC:FINVBGSF
Основание: Дарение Великден за всяко дете

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР