От националната полиция в Испания официално обявиха, че днес са

...
От националната полиция в Испания официално обявиха, че днес са
Коментари Харесай

Испанската полиция се похвали с арести на фенове на Валенсия, но и на привърженици на Атлетико

От националната полиция в Испания публично оповестиха, че през днешния ден са задържали във Валенсия трима младежи поради тяхното расистко държание по време на неделното домакинство на локалния тим против Реал Мадрид, когато беше обиждан нападателят на гостите Винисиус Жуниор.

Вчера от полицията оповестиха и за различен арест, отноово обвързван с бразилската звезда, само че отпреди няколко месеца. Органите на реда са задържали четирима души, които са обвинени, че са създали обществена " екзекуция " на плашило на Винисиус. Твърди се, че през януари тази година арестуваните са обесили на мост в Мадрид кукла, която е била облечена с екип с номер 20, с който играе бразилският национал. Въпросният мост се намира на метри от подготвителния комплекс на Реал.

Случката се разигра преди градско дерби на “лос бланкос ” против Атлетико Мадрид, което навежда на мисълта, че става въпрос за акт на последователи на “дюшекчиите ”. На арестуваните, които са сложили и афиш с надпис " Мадрид ненавижда Реал ", е повдигнато обвиняване за закононарушение от ненавист, като се чака да им бъдат повдигнати и други обвинявания.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР