От Националната баскетболна асоциация обявиха имената на резервите за предстоящия

...
От Националната баскетболна асоциация обявиха имената на резервите за предстоящия
Коментари Харесай

Брадата и звездите на Кингс пропускат Мача на звездите в НБА

От Националната баскетболна асоциация оповестиха имената на запасите за идния на 19 февруари Мач на звездите, който ще се играе в Индианаполис.

Очаквано, измежду тях са звездите на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри и на Ню Йорк Никс Джейлън Брънсън, за които се очакваше даже да са в стартовите петици надлежно на Западната и Източната конференция за 73-ото издание на Мача на звездите в НБА.

Изненадата идва в отбора на Западната конференция, където тимът на Александър Везенков – Сакраменто Кингс, който се показва сносно и през този сезон, няма нито един представител, като се очакваше най-малко един всред Ди’Аарън Фокс или Домантас Сабонис да играе в Мача на звездите. Извън ротацията е и Джеймс Хардън от Лос Анджелис Клипърс, който има двама представители – Пол Джордж и Кауай Ленард.



По отношение на ротацията на Източната конференция, Мача на звездите пропуща най-добре представящият се играч на Торонто Раптърс Скоти Барнс, който през този сезон има 20.2 точки, 8.2 битки и 5.8 асистенции приблизително на мач.

В Мача на звездите тази година капитани на двата сборни тима от суперзвезди са ЛеБрон Джеймс (Запад) и Янис Антетокумбо (Изток).

Стартова петица на Източната конференция: Янис Антетокумбо, Джоел Ембийд, Тайрийз Халибъртън, Деймиън Лилард, Джейсън Тейтъм

Резерви: Бам Адебайо, Паоло Банкеро, Джейлън Браун, Джейлън Брънсън, Тайрийз Макси, Донован Мичел, Джулиъс Рандъл

Стартова петица на Западната конференция: Лука Дончич, Кевин Дюрант, Шей Гилджъс-Алекзандър, ЛеБрон Джеймс, Никола Йокич

Резерви: Девин Букър, Стеф Къри, Антъни Дейвис, Антъни Едуарс, Пол Джордж, Кауай Ленард, Карл-Антъни Таунс
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР