От началото на тази седмица пред гишетата за обслужване на

...
От началото на тази седмица пред гишетата за обслужване на
Коментари Харесай

Община Самоков пита гражданите за обслужването в Центъра за информационно обслужване на граждани

От началото на тази седмица пред гишетата за обслужване на жители в Община Самоков са сложени таблети, на които има анкетни карти. Всеки жител, който желае може да попълни анкетата, като отговори на поставените въпроси.
Анкетата съдържа пет въпроса и попълването ѝ лишава не повече от минута. Отбелязват се съответните отговори на всеки въпрос, като нищо не се написа или попълня, като данни. Анкетата е анонимна. Поставените камери за видеонаблюдение са, с цел да се следи за сигурността в постройката на общината и запазване на имуществото. Те не нарушават анонимността на анкетата. Целта на самодейността е посредством комфортен и наличен метод да се получава противоположна връзка от жителите към общинското управление за оценка на ползвателите на услугите за равнището на обслужване в администрацията.
 От през днешния ден към този момент работи въженият атракцион в Туристическата градина в Самоков От през днешния ден към този момент работи въженият атракцион в Туристическата градина в Самоков
Лицензирана компания извърши инспекция за годността на оборудването. Бяха сменени компрометирани детайли и се направи обширно обследван...
Това не е първата самодейност, обвързвана с мониторинг измежду жителите за приемане на противоположна връзка. Преди години бяха сложени кутии за отзиви и рекомендации. На уеб страницата на общината също има анкета „ Вашето мнение е значимо за нас ”, където също може да се даде оценка за работата на администрацията. Община Самоков се стреми да обезпечава качествено обслужване на жителите, както и да получава тяхното мнение и оценка. Това е значимо, както и навреме да бъдат премахване на пропуските.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР