„От началото на септември до днес държавата е задлъжняла с

...
„От началото на септември до днес държавата е задлъжняла с
Коментари Харесай

Йордан Апостолов от Патриотичен фронт: 2.5 милиарда лева дълг за два месеца и половина! Радев и служебното му правителство трябва да отговорят за какво ще се ползват тези пари

„ От началото на септември до през днешния ден страната е задлъжняла с нови два милиарда лв. посредством пет аукциона.

Въпросът е защо са употребени тези пари?! Помощите за бизнеса са спрени, не виждаме да са увеличени някакви разноски или да има нови инфраструктурни планове. Голямото пердашене по гърдите за някаква свръхсъбираемост на налози и такси също не се връзва “. Това съобщи Йордан Апостолов – лидер на Патриотичния фронт в Добрич и Силистра и член на бюджетната комисия в 44-то Народно заседание в пост във фейсбук.

„ Държавата е в безтегловност, а подмяната продължава с красиви усмивки, набиране по лостове и нови заеми. На 15 ноември България ще задлъжнее с още половин милиард лв., от горната страна на тези два милиарда. Общо 2.5 милиарда лв. за два месеца и половина дълг! „ сигнализира Апостолов.
свързани новини34635на 09.11.2021106049на 10.11.2021
„ Това са пари, които ще плащаме ние и нашите деца. Служебното държавно управление и президентът би трябвало ясно да отговорят защо ще се употребяват тези пари!

До това води над половин година без постоянно определено държавно управление и същински работещ парламент. Дано сме си научили урока “, уточни още Йордан Апостолов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР