От началото на ноември на българския пазар поетапно ще започнат

...
От началото на ноември на българския пазар поетапно ще започнат
Коментари Харесай

Huawei навлиза в премиум аудио сегмента в България с 4 нови продукта |

От началото на ноември на българския пазар поетапно ще стартират продажбите на 4 нови аудио продукта от най-голям клас, въплъщение на софтуерните нововъведения, стилните трендове и съдействието на Huawei с водещи световни марки от сферата на технологиите и лайфстайла.

Новите In-ear слушалки от най-голям клас FreeBuds Pro и Over-the-ear FreeBuds Studio впечатляват с дизайн и с технологията за интелигентно динамично интензивно шумопотискане, част от ДНК-то на мобилното аудио портфолио на компанията. Bluetooth представителят Sound X е създаден в съдействие с един от световните водачи при възпроизвеждането на тон – Devialet, а смарт очилата Eyewear II са шедьовър на дизайна на марката Gentle Monster и софтуерния прогрес в персоналните акустични технологии на Huawei.

Моята екосистема, моят начин на живот

Разширяването на аудио портфолиото на Huawei на световния пазар и в частност в България е следващата стъпка в построяването на 1+8+N екосистемата, чиято цел е да реализира " Seamless AI Life " – образован, интуитивно обвързван микросвят към всеки човек. В този код " 1 " е най-личното ни устройство, смарт телефонът, играещ и ролята на хъб към останалите 8 вида цифрови устройства в дома и мобилните ни аксесоари, измежду които са аудио продуктите. N e събирателно за световната цифрова екосистема от всички производители. След сполучливото нахлуване на пазара на мобилни компютри в България в средата на годината, в навечерието на празничния сезон Huawei ще зарадва почитателите си с нови висококачествени безжични аудио артикули, които насочат предизвикателство към върховете във всеки от съответните сегменти, а с Gentlе Monster Eyewear II - и към развиването на основаната на технологии висша мода.

Интелигентно динамично интензивно шумопотискане и двойна връзка: FreeBuds Pro и FreeBuds Studio

Обявените световно през септември HUAWEI FreeBuds Pro са True Wireless Stereo (TWS) безжични слушалки с първото в света интелигентно динамично шумопотискане. Усъвършенствайки функционалността за интензивно шумопотискане на FreeBuds 3, тук то доближава до 40dB, а двойката микрофони, ситуирани вътре и отвън слушалката бързо и тъкмо разпознават обкръжението и интелигентно избират сред 3 режима - Ultra Mode, Cozy Mode и General Mode, с цел да могат автоматизирано да дават най-хубавото звуково преживяване.



Интелигентното динамично интензивно шумопотискане, работещо в три режима, е запазена марка и при първите Over-the-Ear слушалки на Huawei – FreeBuds Studio, оповестени в границите на световната премиера на флагмана Huawei Mate 40 Pro. Те дават слушателско преживяване на HiFi равнище с високочестотно аудио до 48kHz с висока резолюция. С двойната връзка, поддържаща по едно и също време сдвояване с две устройства, потребителите могат да се сбогуват със комплицирания развой на свързване и да се потопят в Hi-Fi звука при музика, игри, филми, конферентни връзки или телефонни диалози.



Моят дом е моята музика

В годината, в която домът ни се оказва по-голям от всеки път, заслужаваме да го озвучим по най-хубавия метод. Тук идва домашният Bluetooth представител Huawei Sound X, създаден взаимно с един от водачите в звуковите технологии – Devialet.

През последните 10 години развойната активност на Devialet води до изключителни софтуерни пробиви като рисково повишаване на качеството при високи равнища на звука, изумителна мощ и подтискане на фоновия звук, за реализиране на тон без деформиране даже при мощна музика и ниски трептения, които ви карат да я усещате в костите си.

Компактният Sound X е първата среща на софтуерните достижения на Huawei и Devialet – представител, който внася живия концерт в дома ви, възпроизвеждайки бас, докосващ тялото и душата на слушателя.



Проправям пътя на модата

Колекцията Huawei Eyewear II е авангарден вид на дизайна на стилния бранд Gentle Monster, който предлага необятна гама от слънчеви очила, с цел да подчертае личността на потребителя. Изключително новаторското устройство следва философията за оптимално естествено съчетаване на технологиите и модата с първокласно аудио възпроизвеждане, елиминиране на изтичащия отвън рамките звук, безкомпромисно моден и комфортен дизайн, основан на титаниев полимер и ергономични форми, и благосъстояние от интелигентни функционалности. С тях Huawei и Gentle Monster основават емблематична наклонност в носенето на фешън смарт аксесоари.



На пазара в България

Новите артикули от аудио портфолиотo на Huawei ще се оферират поетапно в определени премиум сътрудници и местоположения. Разработени от компании-пионери във високите технологии и дизайна от най-голям клас, те са тук, с цел да подчертаят нашата лична уникалност.

Тази обява се реализира с поддръжката на Huawei. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР