От началото на годината клиентите на УниКредит Булбанк вече могат

...
От началото на годината клиентите на УниКредит Булбанк вече могат
Коментари Харесай

УниКредит предлага електронно подписване на договор за ипотечен кредит

От началото на годината клиентите на УниКредит Булбанк към този момент могат освен да аплайват изцяло отдалечено за ипотечно кредитиране, само че и да подпишат електронно своя контракт. Инвестирането в цифрови процеси имат за цел ускорено завършване на покупко-продажбите и усъвършенства потребителско прекарване и задоволеност. Електронното сключване дава опция на потребителите да се възползват от гъвкавостта да прегледат и подпишат контракта от всякъде, когато и да е, на мобилното си устройство.

„ Щастливи сме да прибавим още една цифрова услуга при ипотечното кредитиране, като по този метод клиентите ни могат да преминат през целия развой по ипотечно финансиране отдалечено. За нас е от извънредно значение да предлагаме на клиентите ни артикули и услуги от най-високо качество, като в същото време с това следваме прецизно нашата тактика да упражняваме бизнеса си стабилно. Всички дружно сме виновни да запазим околната среда за бъдещите генерации и имаме вяра, че можем да го реализираме като цифровизираме ежедневните ни процеси “, разяснява Юлиан Влахов, Директор Управление Маркетинг и потребителски сегменти, „ Банкиране на дребно “ в УниКредит Булбанк.

По пресмятане на банковите специалисти при електронно сключване на ипотечен заем клиентите приблизително икономисват повече от 45 минути, без да отчитаме напредването до банковия офис.

Вече се следи възходящо потребление на цифровите канали и електронното сключване, като към този момент всеки 4-ти потребителски заем, осъществен в УниКредит Булбанк, е електронно подписан.

Дигиталните услуги се един от методите да опазим дървесния фонд на планетата и да планираме оптимално дейно потреблението на хартия.

Повече за дистанциония развой при кандидатстване и утвърждение за жилищен заем прочетете тук.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР