От началото на февруари в община Кресна ще заработи първият

...
От началото на февруари в община Кресна ще заработи първият
Коментари Харесай

Община Кресна с електронен регистър за разделно сметосъбиране от февруари

От началото на февруари в община Кресна ще проработи първият личен електронен указател в услуга на жителите и компаниите.

Електронният указател за разделно сметосъбиране ще дава опция дейностите по регистрация на жители и компании, даването на чували и отчитането/самоотчитанете на осъществените действия по сметосъбиране да се реализират в напълно електронна среда, без да се постанова да бъде отпечатан даже лист хартия.

Електронният указател за разделно сметосъбиране (съкр. ЕРРС) ще разреши на жителите и компаниите, които са декларирали, че ще събират разделно боклуци да правят целогодишно самоотчети по телефона или на адреса на Регистъра в Интернет и в следствие, през идната година, както заявява кмета на община Кресна, господин Николай Георгиев, таксите за боклук на техните парцели да не бъдат променяни!

По-подробно за това, на какъв Интернет адрес се достъпва Регистърът и по какъв начин да се самоотчитате, ще ви разкажем при започване на идната седмица, когато той ще проработи. Сега ви подсещаме, че акцията по регистрация за разделно сметосъбиране в община Кресна продължава.

Заповядайте за първична регистрация!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР