От началото на август софиянци ще могат да плащат сметките

...
От началото на август софиянци ще могат да плащат сметките
Коментари Харесай

Сметката за вода може да се плаща директно от сайта на Софийска вода

От началото на август софиянци ще могат да заплащат сметките си за вода директно през сайта „ Софийска вода “, оповестиха за Радио София от сдружението.

Това ще става единствено с въвеждане на потребителски номер и избор на една или повече сметки, за един или няколко парцела, в това число и опция за частични заплащания по тях.

Клиентският номер е самостоятелен за всеки обособен парцел, състои се от 10 числа и може да се откри на началната страница на фактурата в горния ляв ъгъл.

Клиентите могат да изберат надлежно алтернатива за превод на сумата – по банков път или с карта. Плащането е предпазено посредством най-високите модерни стандарти на отбрана на платежните системи. Обработката на заплащането и смяната в статуса на фактурите може да отнеме до два работни дни, предизвестяват от концесионера.

 istock istock
Новата функционалност може да се употребява и от регистрирани клиенти, без да се постанова да влизат в профила си, както и не лимитира клиентите без регистрация да си създадат такава и да се възползват от целия разполагаем набор от услуги и информация.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР