В центровете за обслужване на Топлофикация София“ вече работи единна

...
В центровете за обслужване на Топлофикация София“ вече работи единна
Коментари Харесай

Запазваме онлайн час за жалба в „Топлофикация София“

В центровете за обслужване на „ Топлофикация София “ към този момент работи единна резервационна система. Тя ще обезпечи комфорт на посетителите и ще усъвършенства времето им за самостоятелно обслужване, според от определената от тях услуга.

В допълнение към това се дава опция клиентите да резервират дата и час за посещаване отдалечено, посредством уеб страницата на сдружението. Само с няколко клика, през елементарен и наличен интерфейс, потребителите могат да заявят посещаване в най-удобния времеви диапазон и потребителски център.

„ Топлофикация София “ припомня на своите клиенти, че посредством уеб страницата на сдружението са налични и огромен брой електронни услуги, с които могат да спестят време и да избегнат  посещаване на гише. В портала „ Моето топло “ могат електронно да заявят смяна на планиран дял, промяна на уредите за дялово премерване, като се възползват от тези специфични оферти или изискат копие на изравнителна сметка, в случай че са клиенти на Дялово систематизиране на " Топлофикация София ".

30% по-евтино парно и топла вода предлага " Топлофикация София "

Както и до момента в „ Моето топло “ всички клиенти могат да открият услуги като смяна на равни месечни вноски, заявление за възобновяване на сума от изравнителна сметка, информация дължими суми, информация осъществени плащания  и други
 istock istock
Всички електронни услуги са създадени със сигурен развой по идентификация на клиента, посредством системата за е-автентикация на Министерството на електронното ръководство. Модулът дава опция да се съобщи и проследи  статуса на желаната услуга, да се заплатят онлайн дължимите такси, както и да се получи междувременна противоположна връзка по заявление, показват от сдружението.

Допълнителна информация и подпомагане за регистрация или подаване на заявление клиентите може да получат на тел. 0700 11 111 или на имейл [email protected].
 
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР