От МВР потвърдиха официално, че са задържани журналистът на Биволь

...
От МВР потвърдиха официално, че са задържани журналистът на Биволь
Коментари Харесай

МВР потвърди задържането на журналистите, кому е бил нужен този екшън

От Министерство на вътрешните работи потвърдиха публично, че са арестувани журналистът на " Биволь " Димитър Стоянов, румънският му сътрудник Атила Биро и юрист. Главен комисар Ивайло Спиридонов разяснява за какво се е стигнало до задържането им.

" На 11 септември т.г. в ГДБОП е получен сигнал от публицист за желание за осъществяване на дейности, които ще прикрият корупционни закононарушения - заличаване на материали, свързани с публични поръчки. След основаната нужна организация и инспекция на сигнала, през вчерашния ден на територията на Перник са извършени оперативни дейности от чиновници на ГДБОП и ОДМВР-Перник. В региона на откритото място са арестувани три лица, които в следствие са се показали като двама публицисти и юрист.

Те са отведени в районното ръководство и след определяне на самоличността им и снемане на пояснения за задачата на пребиваването им в региона, са освободени, гласи формалната информация на Министерство на вътрешните работи.

 Двама публицисти и юрист са задържани в Радомир по време на журналистическо следствие Виж още Двама публицисти и юрист са задържани в Радомир по време на журналистическо разследване
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР