От Министерството на отбраната на Съединените американски щати изразиха надежда,

...
От Министерството на отбраната на Съединените американски щати изразиха надежда,
Коментари Харесай

САЩ се надяват руските учения в Средиземно море да преминат безопасно

От Министерството на защитата на Съединените американски щати показаха вяра, че по време на плануваните през септември военни учения в Средиземно море съветските кораби ще се държат „ безвредно и професионално “, предава РИА „ Новости “.
" Следим в медиите информациите за съветски учения. Военноморски сили на Съединени американски щати обичайно участват в Средиземно море и на международните морски пътища и сходно на всяка друга страна, оперираме свободно в интернационалните води. Очакваме съветските кораби в Средиземно море да се държат безвредно и професионално в сходство с интернационалните правила и практики “, акцентира Ерик Пейхон от пресслужбата на Пентагона.
На 30 септември Министерството на защитата на Руската федерация заяви, че ученията на Военноморските и Военно-космическите сили на РФ в Средиземно море ще се проведат от 1 до 8 септември. В тях ще вземат присъединяване повече от 25 кораба и помощни съда, в това число ракетния крайцер „ Маршал Устинов “ както и 30 самолета. Въпросните учения са най-мащабните от началото на съветската военна интервенция в Сирия през 2015 година, напомня БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР