От Манчестър Юнайтед излязоха с официална позиция относно скандала с

...
От Манчестър Юнайтед излязоха с официална позиция относно скандала с
Коментари Харесай

Ман Юнайтед: Въпросът с Рашфорд е приключен

От Манчестър Юнайтед излязоха с публична позиция по отношение на абсурда с нападателя на отбора Маркъс Рашфорд през последните дни.

“Маркъс пое отговорност за своите дейности. Това беше прегледано като вътрешен дисциплинарен въпрос, който към този момент е затворен ”, гласи късото известие на клуба, представено от британските медии.

Както е известно, предишния петък Рашфорд пропусна тренировката на отбора, като обяснението на мениджъра Ерик загар Хаг беше, че играчът е отсъствал заради болест. Въпреки това по същото време се появиха фрагменти в обществените мрежи по какъв начин предходната вечер британският национал в действителност е купонясвал в Белфаст.

Впоследствие той пропусна неделната победа на отбора с 4:2 над Нюпорт Каунти. Все отново няма да се стигне до непрекъснато премахване на 26-годишния футболист от състава и той е разполагаем на Тен Хаг за идващите дуели на “червените дяволи ”. Вместо това съгласно локалните медии наказването на Рашфорд ще бъде санкция в размер на 650 хиляди паунда, което се равнява на две негови седмични заплати.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР