От Левски: Благодарим на г-н Крушарски Ето какво отговори Христо

...
От Левски: Благодарим на г-н Крушарски Ето какво отговори Христо
Коментари Харесай

Крушарски: Пожелавам успех на Левски

 От Левски: Благодарим на господин Крушарски От Левски: Благодарим на господин Крушарски
Ето какво отговори Христо Крушарски:

" Това единствено може да ме радва, че от Левски са удовлетворени от нашето съдействие по време на лятната им подготовка. Радва ме, че съм направил нещо положително в България и то е оценено. Призовавам всички радетели на футбола в България да създадем по едно теренче със лични средства, с цел да можем да си харчим парите в България и по този начин да притеглим повече непознати тимове да идват при нас на подготовка. Трябва сами да си помогнем.

Пожелавам триумф и на Левски в започващия нов футболен сезон. Нека единствено да напомня, че Локомотив Пловдив под мое управление, стартира от тези места пътя си към спечелването на купите – две Купи на България и една Суперкупа ”, сподели Крушарски за “Дспорт “.

Христо Крушарски ще е дълго време по бизнес каузи в Бразилия и Аржентина, а в България към този момент е финансов покровител на Рилски състезател, който ще се бори за влизане във второто равнище на професионалния футбол. Крушарски назначи отпред на тима от Самоков опитния експерт Людмил Киров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР